(NeP)QÆSTEMOLOGÆQ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu ZAPROPONOWAN)QÆJ METODI^NÆJ ROZROBCÆ ANALÆZU@TXSQ OSNOWNÆ PITANNQ TEMI NORMATIWNOGO KURSU Z FÆLOSOFÆÇ Z URAHUWANNQM SU^ASNIH DOSLÆDVENX EPÆSTOMOLOGÆ^NIH PROBLEM(B. (NpODANÆ TEMATIKA KONTROLXNIH ROBÆT Æ REFERATÆW(B, (NPITANNQ DLQ SAMOPEREWÆRKI Æ SPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B. (NdLQ STUDENTÆW Æ WIKLADA^ÆW WUZÆW(B.s)E
Keywords: (NtEOR)QÆQ PÆZNANNQ(B.s)E