(NzM)QÆNNIJ STRUM(B. (NeLEKTROMAGNÆTNA ÆNDUKCÆQ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO ROZW(B'(NQZUWANNQ ZADA^ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu DANOMU NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WMÆ]ENÆ NE LI[E METODI^NÆ WKAZÆWKI Æ PORADI ]ODO ROZW(B'(NQZUWANNQ ZADA^(B, (NALE J PRIKLADI ÇH RÆ[ENNQ TA ZAWDANNQ DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B. (NwSXOGO WISWÆTLENO DWÆ TEMI(B: "(NeLEKTROMAGNÆTNA ÆNDUKCÆQ(B" (NTA (B"(NzMÆNNIJ STRUM(B. (NeLEKTROMAGNÆTNÆ KOLIWANNQ Æ HWILÆ(B". (Nw NAGODÆ ^ITA^AM STANUTX TAKOV SPISKI PÆDRU^NIKÆW TA ZBÆRNIKÆW ZADA^(B, (NPODANÆ W KÆNCÆ WIDANNQ(B.s)E
Keywords: (NeLEKTRI^NIJ STRUMs -- (NeLEKTROMAGN)QÆTNA ÆNDUKCÆQ(B.s)E