(NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKA STUDENTÆW BÆOLOGÆ^NOGO FAKULXTETU (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Np)QÆDGOTOWKA WISOKOKWALÆFÆKOWANIH W^ITELÆW(B-(NBÆOLOGÆW U wuzÆ ZAWER[UÃTXSQ PEDAGOGÆ^NO@ PRAKTIKO@(B. (NwIDANNQ WMÆ]UÃ MATERÆALI ]ODO POETAPNOÇ ORGANÆZACÆÇ PRAKTIKI (B((N^OTIRITIVNEWA (B- (NU (B8-(NMU(B, (NWOSXMITIVNEWA (B- (NU (B9-(NU KLASÆ(B). (NsTUDENTI STACÆONARNIH WÆDDÆLÆW Æ ZAO^NIKI (B4-(NH Æ (B5-(NH KURSÆW wnz ZNAJDUTX W METODI^NIH REKOMENDACÆQH MATERÆALI PRO ZAWDANNQ Æ ZMÆST PEDPRAKTIKI(B, (NZRAZKI DOKUMENTÆW PRO ÇÇ PROHODVENNQ(B, (NKRITERÆÇ OCÆNKI Æ T(B. Æ(NN(B., (NA TAKOV SPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B.s)E
Keywords: (NwI]A [KOLAs -- (NpEDAGOG)QÆ^NA PRAKTIKAs)E -- (Nb)QÆOLOGÆQ(B.s)E