(NpRAWOW)QÆ OSNOWI DERVAWNOGO REGUL@WANNQ EKONOMÆKI (B:s)E (NpROGRAMA SPECKURSU (B/s - (NhOHULQK(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX PROGRAMU SPECKURSU (B"(NpRAWOWÆ OSNOWI DERVAWNOGO REGUL@WANNQ EKONOMÆKI(B", (NPERELÆK NORMATIWNO(B-(NPRAWOWIH AKTÆW Æ REKOMENDOWANU SPECÆALXNU LÆTERATURU(B, (NPERELÆK ZALÆKOWIH PITANX(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH @RIDI^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NoRGAN)QÆZACÆQ DERVAWNOGO UPRAWLÆNNQ(B.s)E