(NoZDOROW^)QÆ RESURSI kARPAT Æ PRILEGLIH REGÆONÆW (B:s)E (NMATER(B. )Qææ (NNAUK(B.-(NPRAKT(B. (NKONF(B.Ç (NZ MÆVNAR(B. (NU^AST@ (B((N~ERNÆWCÆ(B, 6-7 (NVOWTNQ (B2005 (NR(B.) /s)E - (NbUKOWIN(B. (NDERV(B. (NMED(B. (NUN(B-(NT(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2005)
(NkNIGA M)QÆSTITX STATTÆ TA TEZI NAUKOWCÆW Æ PRAKTI^NIH LÆKARÆW(B, (NW QKIH WISWÆTLENO WIKORISTANNQ MÆNERALXNIH WOD(B, (NFÆTORESURSÆW kARPAT Æ PRILEGLIH REGÆONÆW TA LÆKARSXKIH ZASOBÆW ROSLINNOGO POHODVENNQ(B, (NMOVLIWOSTÆ ZELENOGO TURIZMU TA EKOLOGÆÇ DOWKÆLLQ(B. (NrOZGLQDA@TXSQ PERSPEKTIWI ROZWITKU REKREACÆJNO(B-(NOZDOROW^OÇ GALUZÆ W REGÆONÆ(B, (NPROBLEMI RÆZNOPLANOWOÇ SPÆWPRACÆ DERVAWNIH(B, (NBÆZNESOWIH TA ÆN[IH STRUKTUR(B. (NkNIGA PRIZNA^ENA DLQ LÆKARÆW RÆZNOGO PROFÆL@(B, (NBÆOLOGÆW(B, (NPRACÆWNIKÆW AGRARNO(B-(NPROMISLOWOGO TA TURISTI^NOGO NAPRQMKÆW(B.s)E
Keywords: (NsANATOR)QÆÇ s)E -- (NkURORTIs -- (NkARPATI(B.s