(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 264 - 265 :s (Nf)QÆLOSOFÆQ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2005)
(Nu ZB)QÆRNIKU NAUKOWIH PRACX WISWÆTL@ÃTXSQ [IROKE KOLO PITANX(B, (NQKÆ STOSU@TXSQ FÆLOSOFÆÇ TA METODOLOGÆÇ GUMANÆTARNIH NAUK(B. (NuSEBÆ^NO DOSLÆDVU@TXSQ SOCÆOKULXTURNÆ ZASADI Æ NORMATIWNO(B-(NCÆNNÆSTNÆ WIMÆRI PÆZNAWALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NPROBLEMI GUMANÆZACÆÇ TA GUMANÆTARIZACÆÇ NAUKI Æ OSWÆTI(B, (NMOVLIWOSTÆ RÆZNOMANÆTNIH PÆDHODÆW U CÆJ SFERÆ METODOLOGÆ^NOGO DISKURSU(B. (NrOZRAHOWANIJ NA WIKLADA^ÆW(B, (NNAUKOWCÆW(B, (NASPÆRANTÆW Æ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NUSÆH ZACÆKAWLENIH W USPÆ[NOMU ROZW(B'(NQZANNÆ METODOLOGÆ^NIH PROBLEM SU^ASNOGO GUMANÆTARNOGO ZNANNQ(B.s)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQ(B.s)E