(NtOPOGRAF)QÆQ Æ GEODEZÆQ (B:s)E (NmETODI^NIJ POS)QÆBNIK(B.,s)E , (N~ASTINA (B2 /s - (Nb)QÆLOKRINICXKIJ(B, (Ns(B. (Nm(B.s)E; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu PER[OMU ROZD)QÆLÆ ROZGLQNUTÆ OSNOWNÆ GEODEZI^NÆ ZADA^Æ TA SISTEMI KOORDINAT Z GEODEZÆÇ(B. (Nu DRUGOMU ROZDÆLÆ ROZGLQDA@TXSQ PITANNQ WIZNA^ENNQ KOORDINAT DOPOMÆVNIH PUNKTÆW METODOM LÆNÆJNIH ZASÆ^OK ZA DWOMA Æ TRXOMA WIHÆDNIMI PUNKTAMI(B, (NKOMBÆNOWANIM SPOSOBOM(B, (NMETODOM KUTOWIH ZASÆ^OK(B. (NpRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW GEOGRAFÆ^NOGO Æ BÆOLOGÆ^NOGO FAKULXTETÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
Keywords: (NtOPOGRAF)QÆQs)E -- (NgEODEZ)QÆQ(B.s)E