)Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI PO^ATKU hh STOLÆTTQ (B:s)E (NPLAN LEKC)QÆJ TA METOD(B. (NREK(B. (NDLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI (B/s)E - (NwASILIK(B, (Nl(B.(Ns(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX PLAN LEKCÆJ(B, (NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DO SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW(B, (NPERELÆK OSNOWNIH PÆDRU^NIKÆW TA NAW^ALXNIH POSÆBNIKÆW DLQ ZASWOÃNNQ KURSU(B. (NwIZNA^A@TXSQ ORÆÃNTOWANÆ KONTROLXNÆ PITANNQ(B, (NREKOMENDUÃTXSQ LÆTERATURA DLQ SAMOSTÆJNOGO OPRAC@WANNQ(B. (NpODAÃTXSQ SPISOK HUDOVNÆH TWORÆW Æ TEKSTÆW DLQ WIW^ENNQ NAPAM(B'(NQTX(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆLOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW ZAO^NOÇ FORMI NAW^ANNQ(B.s)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- )Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURIs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQs)E -- 20 (NST(B.s; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E