)Qæ(NSTORÆQ DERVAWI Æ PRAWA ZARUBÆVNIH KRAÇN (B:s)E (NnAW^ALXNA PROGRAMA (B/s - (NnIKIFORAK(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (N~nu )QÆM(B.(N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NnAW^ALXNA PROGRAMA Z )QÆSTORÆÇ DERVAWI Æ PRAWA ZARUBÆVNIH KRAÇN SKLADENA ZGÆDNO WIMOG KREDITNO(B-(NMODULXNOÇ SISTEMI(B. (NmETA WIDANNQ (B- (NDOPOMOGTI STUDENTAM U HRONOLOGÆ^NOMU WIW^ENNÆ DERVAWNO(B-(NPRAWOWIH ÆNSTITUTÆW OKREMIH KRAÇN(B, (NZ(B'(NQSUWANNÆ OSOBLIWOSTEJ REALÆZACÆÇ ZAGALXNIH ZAKONOMÆRNOSTEJ ÆSTORI^NOGO ROZWITKU DERVAWI Æ PRAWA(B. (NkRÆM PROGRAMI ^ITA^Æ ZNAJDUTX U WIDANNÆ SPISKI REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B, (NPERELÆK ZAKL@^NIH TA EKZAMENACÆJNIH PITANX(B, (NPOWÆDOMLENNQ ]ODO SISTEMI OCÆN@WANNQ ZNANX STUDENTÆW(B.s)E
Keywords: (NdERVAWA )QÆ PRAWOs)E -- )Qæ(NSTORÆQ DERVAWI Æ PRAWAs)E -- (NzARUB)QÆVNÆ KRAÇNIs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E