(NhRISTIQNSTWO(B: (NOSNOWN)QÆ TE^ÆÇ (B/s)E - (NsELEVAN(B, (Nj(B.(N`(B.s; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu W)QÆDPOWÆDNOSTÆ DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI ÆZ KURSU (B"(NrELÆGÆÃZNAWSTWO(B" (NAWTOROM ZROBLENA SPROBA WISWÆTLITI PROBLEMI POHODVENNQ RELÆGÆÇ(B-(NHRISTIQNSTWA ZOKREMA(B, (N]O MAÃ PÆZNAWALXNO(B-(NWIHOWNE ZNA^ENNQ W POGLQDAH NA DUHOWNIJ SWÆT L@DINI NA POTREBI PO[UKU æSTINI(B, (NkRASI(B, (NdOBRA U HRISTIQNSTWÆ W KONTEKSTÆ FORMUWANNQ DUHOWNOSTÆ UKRAÇNSXKOGO PERÆODU W SU^ASNIH UMOWAH NACÆONALXNOGO TA DERVAWNOGO WÆDRODVENNQ uKRAÇNI(B. (NmETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ ROZRAHOWANÆ NA WIKLADA^ÆW TA STUDENTÆW PRI PÆDGOTOWCÆ PRAKTI^NIH ZANQTX TA SEMÆNARÆW(B.s)E
Keywords: (NrEL)QÆGÆQs)E -- (NhRISTIQNSTWO(B.s