(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 269 :s (NmATEMATIKAs ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2005)
(NdO ZB)QÆRNIKA UWÆJ[LI STATTÆ Z TAKIH ROZDÆLÆW(B: (NTEORÆQ FUKCÆJ DÆJSNOÇ Æ KOMPLEKSNOÇ ZMÆNNOÇ(B, (NDETERMÆNOWANÆ DIFERENCÆALXNO(B-(NFUNKCÆONALXNÆ RÆWNQNNQ(B, Æ(NNTEGRODIFERENCÆALXNÆ RÆWNQNNQ(B, (NZWI^AJNÆ DIFERENCÆALXNÆ RÆWNQNNQ Æ RÆWNQNNQ Z ^ASTINNIMI POHÆDNIMI(B, (NFUNKCÆONALXNIJ ANALÆZ(B.s)E
Keywords: (NmATEMATIKA(B.s