(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 272 :s )Qæ(NSTORÆQ(B. (NpOLÆTI^NÆ NAUKI(B. (NmÆVNARODNÆ WÆDNOSINIs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2005)
(NwIPUSK w)QÆSNIKA PRISWQ^ENIJ (B70-(NJ RÆ^NICÆ Z DNQ NARODVENNQ PROFESORA mAKARA `RÆQ æWANOWI^A(B. (Nw NXOMU TAKOV WISWÆTLENÆ AKTUALXNÆ PITANNQ ÆSTORÆÇ uKRAÇNI(B, (NbUKOWINI(B, (NWSESWÆTNXOÇ ÆSTORÆÇ(B. (NzNA^NA UWAGA PRIDÆLENA PROBLEMAM SU^ASNOÇ POLÆTI^NOÇ NAUKI TA MÆVNARODNIM WÆDNOSINAM(B. (NdLQ NAUKOWCÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NU^ITELÆW ÆSTORÆÇ TA SUSPÆLXNIH NAUK(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NGROMADSXKO(B-(NPOLÆTI^NIH DÆQ^ÆW(B, (NSTUDENTÆW(B, (NUSÆH HTO PRAGNE OTRIMATI ZNANNQ TEORETI^NOGO Æ PRIKLADNOGO HARAKTERU(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NwSESW)QÆTNQ ÆSTORÆQ(B.s)E; (NpOL)QÆTIKAs)E -- (Nm)QÆVNARODNÆ WÆDNOSINI(B.s)E