(NoSNOWI SPORTIWNOGO OR)QÆÃNTUWANNQ (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENA BAGATA ÆNFORMACÆQ PRO SPORTIWNE ORÆÃNTUWANNQ(B. (NrOZKRITO PEDAGOGÆ^NU SPRQMOWANÆSTX TA OSOBLIWOSTÆ PROWEDENNQ ZMAGANX(B. (NoPISANO CÆLIJ RQD ZAGALXNIH OSNOW FÆZI^NOÇ TA TAKTI^NOÇ PÆDGOTOWKI ORÆÃNTUWALXNIKA(B, (NMETODI^NÆ PORADI ]ODO ROZWITKU OSNOWNIH QKOSTEJ(B, (NA TAKOV DEQKÆ METODI^NÆ PRIJOMI NA TRENUWANNQH TA ZMAGANNQH RÆZNIH RÆWNÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW FAKULXTETÆW FÆZI^NOGO WIHOWANNQ WUZÆW(B, (NWIKLADA^ÆW FÆZI^NOÇ KULXTURI OSWÆTNÆH ZAKLADÆW (B((N[KÆL(B, (NLÆCEÇW(B, (NTEHNÆKUMÆW(B).s)E
Keywords: (NoR)QÆÃNTUWANNQs)E -- (NsPORTIWNE(B.s