(NpSIHOLOG)QÆ^NIJ SUPROWÆD ADAPTACÆJNOGO PERÆODU P(B'(NQTIKLASNIKÆW (B:s)E (NMETOD(B. (NPOS)QÆB(B. (NDLQ PRAKT(B. (NPSIHOLOGÆW TA SOC(B. (NPEDAGOGÆW (B/s)E - (NrOMANOWSXKA(B, (Nd(B.(Nd(B.s; (N{PORT)QÆJ(B, (Nt(B.(Ng(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NOBLDERVADMÆN(B..s)E; (NoBL(B. )QÆ(NN(B-(NT PÆSLQDIPLOM(B. (NPED(B. (NOSWÆTI(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2005)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX MATERÆALI PSIHOLOGÆ^NOGO SUPROWODU PROCESU ADAPTACÆÇ U^NÆW P(B'(NQTIH KLASÆW DO NOWIH UMOW NAW^ANNQ TA WIHOWANNQ(B. (NaWTORAMI ZAPROPONOWANA SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NA PROGRAMA ORGANÆZACÆÇ ROBOTI PSIHOLOGA (B((NSOCÆALXNOGO PEDAGOGA(B) (NZ PÆDGOTOWKI DÆTEJ DO ADAPTACÆJNOGO PERÆODU TA PÆD ^AS PROCESU ADAPTACÆÇ P(B'(NQTIKLASNIKÆW(B. (NmATERÆALI POSÆBNIKA BUDUTX KORISNÆ PRAKTI^NIM PSIHOLOGAM(B, (NSOCÆALXNIM PEDAGOGAM(B, (NPEDAGOGAM(B, (NSTUDENTAM(B, (NBATXKAM(B.s)E
Keywords: (NpROCES NAW^ANNQs -- (NsEREDN)QÆJ [KÆLXNIJ WÆK(B.s)E