(N~ERN)QÆWCÆ(B. (NeKONOMÆ^NIJ POTENCÆAL (B=s)E Chrnivtsi. Economic potential ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (Nm)QÆSTO(B,s)E, 2005)
(Nu WIDANN)QÆ ROZGLQNUTO EKONOMÆ^NIJ POTENCÆAL ~ERNÆWCÆW(B, (NPODANÆ ZAGALXNÆ WÆDOMOSTÆ PRO MÆSTO(B, (NNEOBHÆDNÆ DLQ DÆLOWIH L@DEJ Æ TURISTÆW ADRESI(B. (Na TAKOV BÆZNESOWÆ DANÆ PRO OKREMÆ PÆDPRIÃMSTWA(B, (NUMOWI DOWGOSTROKOWOÇ SPÆWPRACÆ Z NIMI(B. (N~ITA^Æ ZNAJDUTX U WIDANNÆ GEOGRAFÆ^NU STRUKTURU NADHODVENX ÆNWESTICÆJ(B, (NDÆAGRAMI EKSPORTU NA[IH TOWARÆW ZA RUBÆV TO]O(B. (NkNIGA BAGATO ÆL@STROWANA(B, (NWIDANA UKRAÇNSXKO@ Æ ANGLÆJSXKO@ MOWAMI(B.s)E
(NuKR(B. (NTA ANGL(B. (NMOWAMIs
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (N~ERN)QÆWCÆ(B, (NMÆSTO (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (NkRA)QÃZNAWSTWOs)E -- (N~ERN)QÆWCÆ(B, (NMÆSTO (B((NuKRAÇNA(B).s)E