(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO WIKONANNQ KURSOWOGO PROEKTU(B, (NARHÆTEKTURNO(B-(NKONSTRUKTIWNOÇ ^ASTINI DIPLOMNOGO PROEKTU GROMADSXKOÇ BUDÆWLÆ Z DISCIPLÆNI (B"(NbUDÆWELXNÆ KONSTRUKCÆÇ(B" (NDLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B5.092110 "(NbUDÆWNICTWO TA EKSPLUATACÆQ BUDÆWELX Æ SPORUD(B" /s)E - (Nm(B-(NWO AGRAR(B. (NPOL)QÆTIKI uKRAÇNI(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NBUDÆW(B. (NTEHNÆKUM lXWÆWSXKOGO DERV(B. (NAGRAR(B. (NUN(B-(NTU(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NpRUT(B,s, 2006)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ PRIZNA^ENÆ DLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B5.092110 "(NbUDÆWNICTWO TA EKSPLUATACÆQ BUDÆWELX Æ SPORUD(B" (NDENNOÇ TA ZAO^NOÇ FORM NAW^ANNQ(B, (NQKÆ WIKONU@TX KURSOWIJ PROEKT Æ ARHÆTEKTURNO(B-(NKONSTRUKTIWNU ^ASTINU DIPLOMNOGO PROEKTU GROMADSXKOÇ BUDÆWLÆ Z DISCIPLÆNI (B"(NbUDÆWELXNÆ KONSTRUKCÆÇ(B". (Nw METODI^NIH REKOMENDACÆQH WIKLADENA NEOBHÆDNA REKOMENDACÆQ PRO SKLAD PROEKTU(B, (NPORQDOK WIKONANNQ TA HARAKTER JOGO OFORMLENNQ(B, (NA TAKOV NAWEDENÆ PRIKLADI ROZROBKI ETAPÆW PROEKTU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 52s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwUZ)QÆWSXKA PEDAGOGÆKAs)E -- (NmETODI NAW^ANNQs -- (NpRAKTI^N)QÆ METODI NAW^ANNQs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (NkONSTRUKC)QÆÇs)E -- (NbUD)QÆWELXNÆ KONSTRUKCÆÇs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E