(NmETROLOG)QÆQ Æ STANDARTIZACÆQ (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu POS)QÆBNIKU NAWEDENO WIZNA^ENNQ OSNOWNIH TERMÆNÆW(B, (NQKÆ WIKORISTOWU@TXSQ W METROLOGÆÇ Æ STANDARTIZACÆÇ(B, (NPRIWEDENO OSNOWNÆ POLOVENNQ ZAKONODAWSTWA PRO METROLOGÆ@ Æ METROLOGÆ^NU DÆQLXNÆSTX(B, (NOPISANO PRINCIPI DÆÇ WIMÆR@WALXNIH PRILADÆW TA WIKLADENO METODIKU STATISTI^NOÇ OBROBKI REZULXTATÆW SPOSTEREVENX PRI WIMÆR@WANNÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆZI^NIH FAKULXTETÆW(B.s)E
Keywords: (NmETROLOG)QÆQs)E -- (NsTANDARTIZAC)QÆQ(B.s)E