(NtEHN)QÆ^NA MEHANÆKA (B:s)E (NMETOD(B. (NWKAZ)QÆWKI TA ÆNDIWÆDUALXNÆ ZAWDANNQ(B.,s)E , (N~ASTINA (B3 : (NdINAM)QÆKA (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX WARÆANTI ÆNDIWÆDUALXNIH ZAWDANX Z TEHNÆ^NOÇ MEHANÆKI TA METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DLQ ÇH SAMOSTÆJNOGO WIKONANNQ(B. (NnAWEDENÆ OSNOWNÆ PONQTTQ Æ TEOREMI DINAMÆKI(B, (NA TAKOV ROZW(B'(NQZKI TIPOWIH ZADA^(B. (NdLQ STUDENTÆW ÆNVENERNO(B-(NTEHNÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NdINAM)QÆKA(B.s)E