(NfUNKC)QÆONALXNO(B-(NSTILXOWIJ ASPEKT PEREKLADU (B:s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu POS)QÆBNIKU OKRESLENO PROBLEMI PEREKLADU TEKSTÆW(B, (NRÆZNIH ZA STILXOWIMI TA VANROWIMI SPRQMUWANNQMI(B, (NA SAME (B- (NPUBLÆCISTI^NIH(B, (NNAUKOWO(B-(NTEHNÆ^NIH TA TAKIH(B, (N]O NALEVATX DO OFÆCÆJNO(B-(NDÆLOWOGO STIL@(B. (NtEORETI^NÆ WÆDOMOSTÆ ]ODO GRAMATIKO(B-(NSEMANTI^NIH OSOBLIWOSTEJ CIH FUNKCÆONALXNIH STILÆW U ROSÆJSXKÆJ TA UKRAÇNSXKÆJ MOWAH(B, (NA TAKOV W ASPEKTÆ PEREKLADU PEREDBA^ENO ZASWOÇTI [LQHOM WIKONANNQ NIZKI TEORETI^NIH ZAWDANX(B, (N]O WMÆ]ENO W DRUGÆJ ^ASTINÆ POSÆBNIKA (B"(NbLOK PRAKTI^NIH ZAWDANX(B". (NnAUKOWO(B-(NMETODI^NE WIDANNQ PRIZNA^ENO DLQ STUDENTÆW FÆLOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW WUZÆW(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NsTIL)QÆSTIKA(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E