(NaNTOLOG)QÆQ ANGLÆJSXKOGO PARADOKSU (B=s)E An anthology of english paradox - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NpER[A ^ASTINA ANTOLOG)QÆÇ ANGLÆJSXKOGO PARADOKSU WKL@^AÃ NAJQSKRAWÆ[Æ PRIKLADI PARADOKSÆW(B, (NWVITIH ANGLÆJSXKIMI PISXMENNIKAMI(B-(NPARADOKSOLÆSTAMI o(B.(NuAJLXDOM(B, (Nb(B.(N{OU(B, (Ng(B.(N~ESTERTONOM(B. (NdRUGA ^ASTINA PODAÃ PRIKLADI PARADOKSÆW U TIH PISXMENNIKÆW(B, (N]O RÆD[E ZWERTALISQ DO CXOGO ZASOBU(B. (NzAWER[UÃ ANTOLOGÆ@ DOBÆRKA MOWNIH PARADOKSÆW (B- (NPRISLÆW(B'Ç(NW TA PRIKAZOK POBUDOWANIH NA PARADOKSÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW FÆLOLOGÆ^NOGO FAKULXTETU SPECÆALXNOSTEJ (B"(NfÆLOLOG(B. (NwIKLADA^ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B", "(NfÆLOLOG(B. (NwIKLADA^ ZARUBÆVNOÇ LÆTERATURI(B", "(NfÆLOLOG(B. (NvURNALÆST(B".s)E
(NaNGL(B. (NMOWO@s
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NaNGL)QÆJSXKA LÆTERATURA(B.s)E