(NwSTUP DO SPEC)QÆALXNOSTÆ (B"(NoBLÆK J AUDIT(B" :s)E (NMODULXNA PROGRAMA (B/s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NmETA WIDANNQ (B- (NOZNAJOMLENNQ STUDENT)QÆW ÆZ ZMÆSTOM MAJBUTNXOÇ PROFESÆÇ TA MODULXNOÇ PROGRAMI NAW^ANNQ(B. (NdISCIPLÆNA ROZPODÆLENA NA TRI MODULÆ(B, (NZMÆSTOWNA STRUKTURA QKIH PODANA W DANÆJ PROGRAMÆ(B. (NnA STORÆNKAH WIDANNQ ^ITA^Æ TAKOV ZNAJDUTX TEMI DLQ REFERATÆW(B, (NPITANNQ DLQ SAMOSTÆJNOGO WIW^ENNQ KURSU (B"(NoBLÆK Æ AUDIT(B" (NSPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI TA ÆN[Æ MATERÆALI(B.s)E
Keywords: (NbUHGALTERSXKIJ OBL)QÆK(B.s)E