(NaRHETIP )QÆ OSNOWA HUDOVNXOÇ TRADICÆÇ (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆÇ (B/s)E - (NzWARI^(B, )Qæ.(Nm(B.s)E; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nw L)QÆTERATUROZNAW^ÆJ LEKCÆÇ ^ITA^ ZNAJDE ROZKRITTQ PITANX DOSLÆDVENNQ LÆTERATURNIH S@VETÆW(B, (NPO^INA@^I Z MÆFOLOGÆ^NIH Æ ZAKÆN^U@^I HUDOVNÆMI TWORAMI NA[IH DNÆW(B. (NuWAGU PRIWERTA@TX STORÆNKI PRO TRADICÆÇ MISTECTWA SLOWA(B, (NUNÆWERSALXNU OSNOWU REALÆZACÆÇ LÆTERATURNOGO PROCESU(B, (NPRINCIPI ANALÆZU TRADICÆJNIH Æ NETRADICÆJNIH S@VETÆW Æ T(B. Æ(NN(B. (NrOZRAHOWANE WIDANNQ NA LÆTERATUROZNAWCÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NSTUDENTÆW(B-(NFÆLOLOGÆW(B.s)E
Keywords: (NsPECIF)QÆKA LÆTERATURIs)E -- (NmISTECTWO SLOWA(B.s