(Nm)QÆF QK FENOMEN L@DSXKOGO MISLENNQ (B:s)E (NKONSPEKT LEKC)QÆÇ (B/s)E - (NzWARI^(B, )Qæ(NGOR mIHAJLOWI^(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~nu(B,s, 2005)
(NnAUKA ZAWVDI MA)QÃ ZA METU WTÆLITI U FORMULAH UNÆWERSALXNÆSTX ZAGALXNIH ZAKONOMÆRNOSTEJ POBUDOWI wSESWÆTU(B. æ (NZAWVDI CÆ PRETENZÆÇ WIQWLQ@TXSQ MÆFAMI(B. (Na W LÆTERATURÆ NOWÆTNXOÇ DOBI BAGATO SPROB STWORITI ÆL@ZÆ@ PRIMIRENNQ Æ PEREPLETENNQ WÆ^NOGO Æ TIM^ASOWOGO(B, (NMÆFÆ^NOGO Æ SU^ASNOGO(B. (NpITANNQM ÆNTERPRETACÆÇ MÆFOLOGÆÇ W FÆLOSOFÆÇ TA PSIHOLOGÆÇ Æ PRISWQ^ENA DANA LEKCÆQ(B.s)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (Nl)QÆTERATURI TEORÆQs)E -- (NtEMI )QÆ OBRAZIs)E -- (Nm)QÆFÆ^NÆ TEMI Æ OBRAZIs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E