(NtEOR)QÆQ KOMPETENCÆÇ (B:s)E (NpROGRAMA SPECKURSU (B/s - (NnEJ(B, (Nn(B. (Ns(B.s; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX PROGRAMU SPECKURSU (B"(NtEORÆQ KOMPETENCÆÇ(B", (NPERELÆK NORMATIWNO(B-(NPRAWOWIH AKTÆW Æ REKOMENDOWANU SPECÆALXNU LÆTERATURU(B, (NPERELÆK EKZAMENACÆJNIH PITANX(B. (NdLQ STUDENTÆW @RIDI^NIH WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
Keywords: (NpRAWOs -- (NaDM)QÆNÆSTRATIWNE PRAWOs)E -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E