(NpRIRODOOHORONNA PRAKTIKA (B:s (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(Nu WIDANN)QÆ WIZNA^ENA META(B, (NZAWDANNQ(B, (NWIMOGI Æ PLAN PROWEDENNQ PRIRODOOHORONNOÇ PRAKTIKI(B, (NA TAKOV PODANÆ MATERÆALI ]ODO OFORMLENNQ ZWÆTU(B, (NSPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B, (NZRAZKI TABLICX(B, (NW QKÆ ZANOSQTXSQ REZULXTATI WSÆH NEOBHÆDNIH WIMÆR@WANX Æ T(B. Æ(NN(B. (NrOHRAHOWANA BRO[URA NA WIKLADA^ÆW WUZÆW Æ W^ITELÆW [KÆL(B, (NSTUDENTÆW Æ STAR[OKLASNIKÆW(B.s)E
Keywords: (NoHORONA PRIRODI(B.s