(NpROBLEMI EKOLOG)QÆ^NOGO RUSLOZNAWSTWA (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO SEMÆNARSXKIH ZANQTX Æ LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NzM)QÆST METODI^NIH WKAZÆWOK WÆDPOWÆDAÃ DÆ@^ÆJ PROGRAMÆ Z PRAKTI^NIH Æ LABORATORNIH ROBÆT KURSU (B"(NpROBLEMI EKOLOGÆ^NOGO RUSLOZNAWSTWA(B". (NdO SEMÆNARSXKIH ZANQTX PODANO PERELÆK PITANX(B, (NREKOMENDOWANU LÆTERATURU TA KONTROLXNÆ PITANNQ(B. (NlABORATORNÆ ROBOTI MÆSTQTX TEORETI^NÆ WÆDOMOSTÆ ÆZ PROPONOWANOÇ TEMI(B, (NWARÆANTI ROBOTI Æ LÆTERATURU DLQ OFORMLENNQ TA ZAHISTU ROBOTI(B. (NdLQ STUDENTÆW (B4-(NGO KURSU SPECÆALXNOSTÆ (B"(NeKOLOGÆQ TA OHORONA NAWKOLI[NXOGO SEREDOWI]A(B" (NSTACÆONARNOÇ TA ZAO^NOÇ FORM NAW^ANNQ GEOGRAFÆ^NIH FAKULXTETÆW(B.s)E
Keywords: (Ng)QÆDROLOGÆQ RUSLOWIH POTOKÆW(B.s)E