(NsISTEMI PEREDAWANNQ DANIH (B:s (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DLQ PROWEDENNQ LABORATORNIH ROBÆT STUDENTAMI SPECÆALXNOSTÆ (B7.091501 "(NkOMP(B'(N@TERNÆ SISTEMI TA MEREVÆ(B" /s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NkURS (B"(NsISTEMI PEREDAWANNQ DANIH(B" (N^ITA)QÃTXSQ DLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B7.091501 "(NkOMP(B'(N@TERNÆ SISTEMI TA MEREVÆ(B". (NmETODI^NÆ WKAZÆWKI DLQ PROWEDENNQ LABORATORNIH ROBÆT U SPECÆALÆZOWANÆJ LABORATORÆÇ NADA@TX STUDENTAM MOVLIWÆSTX PÆDGOTUWATISX TA WIKONATI SÆM LABORATORNIH ROBÆT(B, (NQKÆ DOZWOLQ@TX PRAKTI^NO ZASWOÇTI TEORETI^NIJ MATERÆAL KURSU(B.s)E
Keywords: (NsISTEMI PEREDAWANNQ DANIH(B.s