(NsTRAHUWANNQ (B:s (NmETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2005)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NÆ ROZROBKI Z KURSU (B"(NsTRAHUWANNQ(B" - (NTIPOWU PROGRAMU(B, (NPITANNQ DO SEMÆNARSXKIH ZANQTX(B, (NTEMI REFERATÆW(B, (NTESTOWÆ ZAWDANNQ(B, (NKOROTKIJ SLOWNIK STRAHOWIH TERMÆNÆW Æ SPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B. (NdLQ STUDENTÆW EKONOMÆ^NIH FAKULXTETÆW(B.s)E
Keywords: (NsTRAHUWANNQ(B.s