(NpROEKT W)QÆDWEDENNQ ZEMELXNOÇ DÆLQNKI (B:s)E (NkURSOWA ROBOTA )QÆZ ZEMLEWPORQDNOGO PROEKTUWANNQ(B. (NmETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu METODI^NIH REKOMENDAC)QÆQH NAWEDENÆ ZAGALXNÆ POLOVENNQ TA WIMOGI ]ODO SKLADANNQ PROEKTU WÆDWEDENNQ ZEMELXNOÇ DÆLQNKI(B, (NPODA@TXSQ ZRAZKI DOKUMENTÆW TA OFORMLENNQ REZULXTATÆW PROEKTUWANNQ(B.s)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTA(B.s)E; (NpRAWOs -- (NzEMELXNE PRAWOs -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E