(NoB^ISLENNQ NEWLASNIH )QÆNTEGRALÆW ZA WLASNIMI ELEMENTAMI GÆBRIDNIH DIFERENCÆALXNIH OPERATORÆW (B((NfUR(B'Ã, (NlEVANDRA(B) (NTA (B((NbESSELQ(B, (NlEVANDRA(B) /s)E - (NlEN@K(B, (Nm(B.(Np(B.s; (NsAW)QÆNSXKA(B, (No(B.(N`(B.s)E; )Qæ(NN(B-(NT PRIKLADNIH PROBLEM MEHANÆKI Æ MATEMATIKI ÆM(B. (Nq(B.(Ns(B. (NpÆDSTRIGA^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NpRUT(B,s, 2006)
(NmETODOM FUNKC)QÆJ kO[Æ POBUDOWANO OBMEVENIJ ROZW(B'(NQZOK KRAJOWOÇ ZADA^Æ DLQ SEPARATNOÇ SISTEMI ÆZ DIFERENCÆALXNOGO RÆWNQNNQ fUR(B'Ã ((NbESSELQ(B) (NTA UZAGALXNENOGO DIFERENCÆALXNOGO RÆWNQNNQ lEVANDRA PRI TAKOMU ÇH SPOLU^ENNÆ(B, (N]OB ODERVANIJ GÆBRIDNIJ DIFERENCÆALXNIJ OPERATOR MAW ODNU OSOBLIWU TO^KU(B. (NpRI CXOMU QWNO WIPISANO FUNKCÆÇ WPLIWU(B, (NFUNKCÆÇ gRÆNA TA UMOWI ODNOZNA^NOÇ ROZW(B'(NQZNOSTÆ DANIH KRAJOWIH ZADA^(B. (Nz DRUGOGO BOKU ANALÆTI^NIJ ROZW(B'(NQZOK CIH ZADA^ POBUDOWANO METODOM GÆBRIDNIH ÆNTEGRALXNIH PERETWORENX(B, (NPORODVENIH GÆBRIDNIM DIFERENCÆALXNIM OPERATOROM WÆDPOWÆDNOÇ KRAJOWOÇ ZADA^Æ(B. (Nu REZULXTATÆ PORÆWNQNNQ POBUDOWANIH ROZW(B'(NQZKÆW W SILU ÇH ÃDNOSTÆ OTRIMANO FORMULI OB^ISLENNQ DOSTATNXO WELIKOÇ SÆM(B'Ç (NPOLÆPARAMETRI^NIH NEWLASNIH ÆNTEGRALÆW ZA WLASNIMI ELEMENTAMI GÆBRIDNIH DIFERENCÆALXNIH OPERATORÆW(B.s)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NmATEMATI^N)QÆ TERMÆNIs)E -- (NmATEMATI^N)QÆ PERETWORENNQs)E -- )Qæ(NNTEGRALXNÆ(B.s)E