(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 260 :s (Nb)QÆOLOGÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.] ;s, 2005)
(Nu WIPUSKU WISW)QÆTLENO BÆOHÆMÆ^NÆ TA FÆZÆOLOGÆ^NÆ PROCESI W ROSLINNIH Æ TWARINNIH ORGANÆZMAH(B, (NPROBLEMI ÆNTRODUKCÆÇ TA OHORONI ROSLIN(B, (NGRUNTOZNAWSTWA J EKOLOGÆÇ(B, (NNAD QKIMI PRAC@@TX NAUKOWCÆ ~ERNÆWECXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU TA ÆN[IH NAUKOWIH USTANOW Æ WUZÆW uKRAÇNI(B. (NoPUBLÆKOWANO MATERÆALI U^ASNIKÆW MÆVNARODNOÇ NAUKOWO(B-(NTEORETI^NOÇ KONFERENCÆÇ(B, (NPRISWQ^ENOÇ (B10-Ç (NRÆ^NICÆ UTWORENNQ NACÆONALXNOGO PRIRODNOGO PARKU (B"(NwIVNICXKIJ(B". (NdLQ WIKLADA^ÆW(B, (NNAUKOWCÆW(B, (NASPÆRANTÆW Æ ZDOBUWA^ÆW(B, (NSTUDENTÆW WUZÆW(B.s)E
Keywords: (Nb)QÆOLOGÆQ(B.s)E