(NoBL)QÆK Æ AUDIT(B: (NWSTUP DO SPECÆALXNOSTÆ (B:s)E (NpRAKTIKUM (B/s - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NdANE WIDANNQ WKL@^A)QÃ MATERÆALI PO ZMÆSTU SEMÆNARSXKIH Æ PRAKTI^NIH ZANQTX(B, (NWSXOGO PO (B3-(NH MODULQH(B. (Na TAKOV PITANNQ EKSPRES(B-(NOPITUWANX(B, (NTESTI(B, (NTEMI REFERATÆW NA DOPOMOGU STUDENTAM U WIW^ENNÆ PREDMETA (B"(NoBLÆK Æ AUDIT(B".s)E