(Nf)QÆZIKA (B:s)E (NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ DO WIW^ENNQ KURSU (B((NDLQ STUDENTÆW EKSTERNATNOÇ FORMI NAW^ANNQ(B) /s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu ROBOT)QÆ PODANO PROGRAMU KURSU (B"(NfÆZIKA(B", (NSPISOK REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI(B, (NMETODIKA PROWEDENNQ ROBÆT LABORATORNOGO PRAKTIKUMU(B. (NdLQ STUDENTÆW ÆNVENERNO(B-(NTEHNÆ^NOGO FAKULXTETU EKSTERNATNOÇ FORMI NAW^ANNQ(B.s)E