(Nr)QÆWNQNNQ ELEKTROMAGNÆTNOGO POLQ U WAKUUMÆ (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX DOKLADNIJ TEORETI^NIJ OPIS RÆWNQNX mAKSWELLA TA mAKSWELLA(B-(NlORENCA U WAKUUMÆ(B. (NkRÆM TOGO(B, (NROZGLQNUTÆ DEQKÆ ASPEKTI TEORÆÇ DELXTA(B-(NFUNKCÆÇ dÆRAKA(B, (NQKA EFEKTIWNO ZASTOSOWUÃTXSQ PRI DOSLÆDVENNÆ TO^KOWIH ROZPODÆLÆW ZARQDÆW(B, (NMAS(B, (NMITTÃWIH SIGNALÆW ÆT(B. Æ(NN(B. (NrOZGLQNUTO DEQKÆ PROBLEMI KLASI^NOÇ ELEKTRODINAMÆKI(B. (Nu WIDANNÆ ZNAJDUTX KORISNU ÆNFORMACÆ@ STUDENTI FÆZI^NOGO FAKULXTETU(B, (NQKÆ WIW^A@TX METODI ELEKTRODINAMÆKI(B.s)E
Keywords: (NeLEKTROSTATIKA(B.s