(NpOTQG (B76. (NsPECREJS(B: (NPOTQG DO pOLX])QÆ (B:s)E (NCENTRALXNO(B-)QÃ(NWROPEJSXKIJ ^ASOPIS (B/s)E - (NaNDRUHOWI^(B, (N`(B.s ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NkNIGI(B-(Nhh)Qæ(B,s)E, 2006)
(NdANIJ CENTRALXNO(B-)QÃ(NWROPEJSXKIJ ^ASOPIS SKLADAÃTXSQ Z P(B'(NQTI ROZDÆLÆW(B: (NPOEZÆQ(B, (NPROZA(B, Æ(NSEÇSTIKA(B, Æ(NNTERW(B'(N@(B, (NKRITIKA(B. (Nw KOVNOMU Z NIH PREDSTAWLENÆ TWORI SU^ASNIH POLXSXKIH PISXMENNIKÆW W PEREKLADÆ NA UKRAÇNSXKU MOWU(B. (Na TAKOV ^ITA^ ZNAJDE U WIDANNÆ FOTOGRAFÆÇ Æ KOROTKÆ BÆOGRAFÆ^NÆ DOWÆDKI AWTORÆW ZBÆRKI(B.s)E