(NaKUSTI^N)QÆ KOLIWANNQ TA HWILÆ (B:s)E (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu POS)QÆBNIKU W DOSTUPNÆJ FORMÆ WIKLADENO OSNOWNÆ FÆZI^NÆ PITANNQ AKUSTI^NIH KOLIWANX(B, (NPO[IRENNQ ZWUKOWIH TA ULXTRAZWUKOWIH HWILX U RÆZNIH SEREDOWI]AH TA ÇH ZASTOSUWANNQ(B.s)E
Keywords: (NaKUSTIKA(B.s