Arbeitsbuch Okologie : (NrOBO^IJ ZO[IT Z N)QÆMECXKOÇ MOWI DLQ STUDENTÆW(B-(NEKOLOGÆW (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NwIDANNQ UKLADENO ZA NOWIM N)QÆMECXKIM PRAWOPISOM(B, (NWÆDPOWÆDNO DO ZAGALXNOÇ PROGRAMI WIW^ENNQ OSNOW EKOLOGÆÇ U WI]ÆJ [KOLÆ DLQ STUDENTÆW BÆOLOGÆ^NOGO(B, (NHÆMÆ^NOGO TA GEOGRAFÆ^NOGO FAKULXTETÆW(B. (NmATERÆALI DIDAKTI^NO TA METODI^NO ZORÆÃNTOWANO NA WIW^ENNQ TEORETI^NIH Æ PRAKTI^NIH PITANX EKOLOGÆÇ NÆMECXKO@ MOWO@(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E