(Nb)QÆOFÆZIKA (B:s)E (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PÆDGOTOWLENIJ ZGÆDNO Z PROGRAMO@ NORMATIWNOGO KURSU (B"(NbÆOFÆZIKA(B" (NDLQ STUDENTÆW DENNOÇ TA ZAO^NOÇ FORM NAW^ANNQ BÆOLOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ WUZÆW(B. (Nu WIDANNÆ OPISU@TXSQ BÆOFÆZI^NÆ Æ FÆZIKO(B-(NHÆMÆ^NÆ METODI DOSLÆDVENNQ BÆOLOGÆ^NIH OB(B'Ã(NKTÆW Æ MODELXNIH SISTEM(B. (NwIKLAD SUPROWODVUÃTXSQ WISWÆTLENNQM TEORETI^NIH PITANX TA ÆL@STRUÃTXSQ SHEMAMI PRILADÆW(B.s)E