(Nb)QÆOHÆMÆ^NA TOPOGRAFÆQ KLÆTINI (B:s)E (NkONSPEKT LEKC)QÆJ(B.,s)E , (N~(B. 2 /s - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu KNIZ)QÆ WISWÆTLENÆ SU^ASNÆ WÆDOMOSTÆ PRO BÆOHÆMÆ^NU ORGANÆZACÆ@ J FUNKCÆONUWANNQ MÆTOHONDRÆJ(B, (NQDRA(B, (NPLAZMATI^NOÇ MEMBRANI(B. (NpODANA HARAKTERISTIKA BÆOHÆMÆ^NIH PROCESÆW(B, (N]O ZABEZPE^U@TX PROHODVENNQ KLÆTINO@ VITTÃWOGO CIKLU(B, (NMOVLIWÆSTX FORMUWANNQ KLÆTINNIH AGREGATÆW(B, (NPÆDTRIMANNQ WPORQDKOWANOÇ KLÆTINNOÇ ORGANÆZACÆÇ(B. (NdLQ STUDENTÆW SPECÆALXNOSTÆ (B"(NbÆOHÆMÆQ(B".s)E
Keywords: (Nb)QÆOHÆMÆQ KLÆTINI(B.s)E