(Nb)QÆOORGANÆ^NA HÆMÆQ (B:s)E (NrOBO^IJ ZO[IT DLQ LEKC)QÆJ (B/s)E - (NmAR^ENKO(B, (Nm(B.(Nm(B.s; (N{MARAKOW(B, )Qæ.(No(B.s)E; (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NnA DOPOMOGU STUDENTAM U ZASWO)QÃNNÆ MATERÆALU Z BÆOORGANÆ^NOÇ HÆMÆÇ ROZRAHOWANE DANE WIDANNQ(B. (NwONO WKL@^AÃ SHEMI DLQ ZAPOWNENNQ Æ MÆSCE DLQ ZAPISÆW (B7 (NLEKCÆJ(B, (NA TAKOV HÆMÆ^NÆ FORMULI(B, (NPÆDTEMI LEKCÆJ(B, (NNAZWI OKREMIH HÆMÆ^NIH ELEMENTÆW TO]O(B.s)E