(NwIZNA^ENNQ SPRAWVNOST)QÆ TA TOWAROZNAW^IJ ANALÆZ LÆKARSXKOÇ ROSLINNOÇ SIROWINI (B((Nne (B1.2, (Nne (B1.4) :s)E (NMETOD(B. (NREK(B. /s - (N~ERN)QÆW(B. (NNAC(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (N`RÆQ fEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu METODI^N)QÆJ ROZROBCÆ PODANÆ METODIKI DLQ WIW^ENNQ ÆDENTI^NOSTÆ LÆKARSXKOÇ SIROWINI(B, (NWZQTTQ PROB DLQ PROWEDENNQ NEOBHÆDNIH ANALÆZÆW(B. (NdLQ PRAKTI^NOGO WIKONANNQ ROBOTI PO PROWEDENN@ MAKROSKOPÆ^NOGO TA TOWAROZNAW^OGO ANALÆZU LÆKARSXKOÇ ROSLINNOÇ SIROWINI(B.s)E
Keywords: (NmEDICINAs -- (NfARMAC)QÆQs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (NmEDICINAs -- (NsIROWINAs -- (Nl)QÆKARSXKA SIROWINAs)E -- (Nl)QÆKARSXKA ROSLINNA SIROWINAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E