(Nh)QÆMÆQ BARWNIKÆW (B:s)E (NmETODI^N)QÆ WKAZÆWKI DO LABORATORNIH ROBÆT (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu METODI^NIH WKAZ)QÆWKAH NAWEDENÆ LABORATORNÆ ROBOTI(B, (N]O STOSU@TXSQ WIW^ENNQ ZALEVNOSTÆ OPTI^NIH WLASTIWOSTEJ BARWNIKÆW WÆD PRIRODI ROZ^INNIKA(B, (NZAMÆSNIKÆW(B, (NA TAKOV WÆD ÇH KOPLANARNOSTÆ(B. (NrOZGLQNUTO METODI SINTEZU DEQKIH KLASÆW BARWNIKÆW Æ NAWEDENÆ OPISI ÇH LABORATORNIH SINTEZÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW HÆMÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B.s)E
Keywords: (NoRGAN)QÆ^NÆ BARWNIKI(B.s)E