(NwPRAWI Z GRAMATIKI N)QÆMECXKOÇ MOWI DLQ STUDENTÆW STAR[IH KURSÆW (B=s)E Ubungen zur deutschen Grammatik fur Fortgeschrittene : (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NpOS)QÆBNIK SKLADENO U WÆDPOWÆDNOSTÆ DO NAW^ALXNIH PROGRAM Z NÆMECXKOÇ MOWI QK OSNOWNOÇ DLQ STUDENTÆW (B3-(NGO KURSU TA DLQ STUDENTÆW STAR[IH KURSÆW(B, (NQKÆ WIW^A@TX NÆMECXKU MOWU QK DRUGU ÆNOZEMNU MOWU(B. (NpOSÆBNIK MÆSTITX GRAMATI^NÆ WPRAWI TA KOROTKÆ POQSNENNQ OSNOWNIH GRAMATI^NIH TEM(B. (NdLQSTUDENTÆW STAR[IH KURSÆW(B, (NQKÆ WIW^A@TX NÆMECXKU MOWU QK OSNOWNU TA DRUGU ÆNOZEMNU MOWU(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E