(NnAW^ALXN)QÆ ZAKLADI bUKOWINI (B:s)E (NDOW)QÆDNIK (B/s)E - (Nm(B-(NWO PRAC)QÆ TA SOC(B. (NPOLÆTIKI uKRAÇNI(B.s)E; (NdERV(B. (NCENTR ZAJN(B. -(NWIKON(B. (NDIREKC)QÆQ fONDU ZAGALXOBOW(B. (NDERV(B. (NSOC(B. (NSTRAH(B. (NuKRAÇNI NA WIPADOK BEZROBÆTTQ(B.s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NOBL(B. (NCENTR ZAJNQTOSTÆ(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2006)
(Nu DOW)QÆDNIKU PODANO OSNOWNÆ WÆDOMOSTÆ PRO WI]Æ TA PROFESÆJNO(B-(NTEHNÆ^NÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADI bUKOWINI ÆZ ZAZNA^ENNQM ADRES(B, (NKONTAKTNIH TELEFONÆW(B, (NSPECÆALXNOSTEJ(B, (NPROFESÆJ Æ TERMÆNÆW NAW^ANNQ(B. (NdOWÆDNIK ROZRAHOWANIJ NA KLÆÃNTÆW TA PRACÆWNIKÆW dERVAWNOÇ SLUVBI ZAJNQTOSTÆ(B, (NA TAKOV STANE U PRIGODÆ WIPUSKNIKAM [KÆL(B, (NPEDAGOGAM(B.s)E
Keywords: (NpROFES)QÆJNA OSWÆTA(B.s)E