(NnAUKOWIJ W)QÆSNIK ~ERNÆWECXKOGO UNÆWERSITETU (B:s)E (NZB(B. (NNAUK(B. (NPRACX(B.s (NwIP(B. 316 :s (NpEDAGOG)QÆKA TA PSIHOLOGÆQs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(Nu ZB)QÆRNIKU WMÆ]ENO MATERÆALI wSEUKRAÇNSXKOÇ NAUKO(B-(NPRAKTI^NOÇ KONFERENCÆÇ (B"(NoSOBISTÆSTX oMELQNA pOPOWI^A W KONTEKSTÆ ROZWITKU OSWÆTI TA KULXTURNO(B-(NGROMADSXKOGO VITTQ bUKOWINI KÆNCQ hæh ST(B. - (NDO SU^ASNOSTÆ(B", ((N~ERNÆWCÆ(B, 26-27 (NVOWTNQ (B2006 (NR(B.) (NTA NAUKOWÆ STATTÆ SOCÆALNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOGO SPRQMUWANNQ(B.s)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ(B.s)E