(Nf)QÆNANSOWO(B-(NB@DVETNE REGUL@WANNQ SOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NOGO ROZWITKU ADMÆNÆSTRATIWNO(B-(NTERITORÆALXNOÇ ODINICÆ (B:s)E (NmATER)QÆALI MÆVWUZÆWSXKOÇ NAUKOWOÇ KONFERENCÆÇ STUDENTÆW TA MOLODIH W^ENIH(B, 23-24 (NGRUDNQ (B2005 (NROKU (B/s)E - (NbUKOWIN(B. (NDERV(B. (NF)QÆN(B. (NAKAD(B..s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2006)
(NdOPOW)QÆDÆ NAUKOWOÇ KONFERENCÆÇ W OSNOWNOMU MÆSTQTX REZULXTATI PO[UKOWIH DOSLÆDVENX U GALUZÆ FÆNANSÆW(B, (NGRO[OWOGO OBÆGU(B, (NKREDITU(B. (NmATERÆALI DRUKU@TXSQ W AWTORSXKÆJ REDAKCÆÇ(B. (NmAKSIMALXNO ZMEN[ENO WTRU^ANNQ W OBSQG TA STRUKTURU WÆDÆBRANIH DO DRUKU MATERÆALÆW(B. (NrEDAKCÆJNA KOLEGÆQ NE NESE WÆDPOWÆDALXNOSTÆ ZA DOSTOWÆRNÆSTX STATISTI^NOÇ TA ÆN[OÇ ÆNFORMACÆÇ(B, (N]O NADANO W RUKOPISAH(B, (NTA ZALI[AÃ ZA SOBO@ PRAWO NE ROZPODÆLQTI POGLQDÆW DEQKIH AWTORÆW NA TÆ ^I ÆN[Æ PITANNQ(B, (NQKÆ ROZGLQNUTÆ NA KONFERENCÆÇ(B.s)E
Keywords: (NdERVAWNIJ B@DVETs -- (NeKONOM)QÆKA bUKOWINIs)E -- (NrEG)QÆONALXNA EKONOMÆKA(B.s)E