)Qæ(NZ BEZROBÆTNIH (B- (NU PÆDPRIÃMCÆ (B/s)E - (N~ERN)QÆW(B. (NOBL(B. (NSLUVBA ZAJNQTOSTÆ(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2006)
"(NqK]O wI WIR)QÆ[ILI ORGANÆZUWATI WLASNIJ BÆZNES (B- (NZWERTAJTESX DO SLUVBI ZAJNQTOSTÆ(B" - (NCE LEJTMOTIW DANOGO WIDANNQ(B, (NNA STORÆNKAH QKOGO ^ITA^Æ ZNAJDUTX DÆLOWÆ PORADI(B, (NWÆDOMOSTÆ PRO USPÆ[NIH BÆZNESMENÆW(B, (NHARAKTERISTIKU KOVNOGO RAJONU Æ bUKOWINI W CÆLOMU (B((NW PLANÆ MOVLIWOSTEJ PÆDPRIÃMNICXKOÇ ÆNÆCÆATIWI NASELENNQ(B) Æ (NT(B. Æ(NN(B.s)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E; (NpRAWOs -- (NtRUDOWE PRAWOs -- (NuKRA)QÇNA(B.s)E; (NeKONOM)QÆKAs)E -- (NgALUZ)QÆ EKONOMÆKIs)E -- (NeKONOM)QÆKA PRACÆs)E -- (N~ERN)QÆWECXKA OBLASTX (B((NuKRAÇNA(B).s)E