(NpAM(B'(NQTAJMO(B! ((NzNAMENN)QÆ TA PAM(B'(NQTNÆ DATI bUKOWINI W (B2007 (NROCÆ(B) :s)E (NB)QÆBLÆOGRAF(B. (NPOKAV^(B. /s)E - (NuPR(B. (NKULXT(B. (N~ERN)QÆW(B. (NOBLDERVADMÆN(B..s)E; (NdERV(B. (NARH(B. (N~ERN)QÆW(B. (NOBL(B..s)E; (N~ERN)QÆW(B. (NOBL(B. (NUNÆWERS(B. (NNAUK(B. (NB(B-(NKA ÆM(B. (NmIHAJLA æWAS@KA(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E [(NB(B. (NW(B.],s, 2006)
(NpOKAV^IK M)QÆSTITX ÆNFORMACÆ@ PRO ZNAMENNÆ TA PAM(B'(NQTNÆ DATI bUKOWINI (B((N~ERNÆWECXKOÇ OBLASTÆ(B) (NW (B2007 (NR(B., (NA TAKOV DOWÆDKI TA SPISKI REKOMENDOWANOÇ LÆTERATURI DO NIH(B. (NaDRESOWANO DLQ PRACÆWNIKÆW BÆBLÆOTEK(B, (NW^ITELÆW NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NKRAÃZNAWCÆW(B, (N[IROKOGO ZAGALU KORISTUWA^ÆW(B.s)E