(NsTEVKA W)QÆD TEBE HRE]ATA W(B'Ã(NTXSQ W DALEKÆ SWÆTI(B. (NbANILOWO(B-(NpÆDGÆRNÆWSXKA [KOLAs)E ((NsTOROVINECX (B:s [(NB(B. (NW(B.],s, 2006)
(NcE L)QÆTOPIS bANILOWO(B-(NpÆDGÆRNÆWSXKOÇ [KOLI sTOROVINECXKOGO RAJONU ~ERNÆWECXKOÇ OBLASTÆ(B, (NPRISWQ^ENIJ (B60-(NRÆ^^@ ÇÇ ZASNUWANNQ TA (B50-(NRÆ^^@ PER[OGO WIPUSKU(B. (NwIDANNQ WKL@^AÃ BAGATO CÆKAWIH MATERÆALÆW(B, (NZOKREMA(B: (NSPISKI DIREKTORÆW(B, (NWÆDOMOSTÆ PRO W^ITELÆW TA W^ITELXSXKÆ DINASTÆÇ(B, (NDANÆ PRO WIPUSKNIKÆW RÆZNIH ROKÆW(B, (NFOTOGRAFÆÇ(B, (NSCENARÆJ WE^ORA(B-(NZUSTRÆ^Æ Z BUW[IMI U^NQMI TO]O(B.s)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E -- (NzAGALXNOOSW)QÆTNÆ [KOLI(B.s)E