(NtEKSTI DLQ DOMA[NXOGO ^ITANNQ Z N)QÆMECXKOÇ MOWI (B((NDRUGA ÆNOZEMNA MOWA(B) :s)E (NmETODI^NA ROZROBKA (B/s - (N~nu )QÆM(B. (N`(B.(NfEDXKOWI^A(B.s)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NrUTA(B,s, 2006)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX TEKSTI DLQ DOMA[NXOGO ^ITANNQ (B((NKOROTKÆ ÆSTORÆÇ(B, (NKAZKI NARODÆW SWÆTU(B, (NCÆKAWÆ ROZPOWÆDÆ Z VITTQ WÆDOMIH L@DEJ(B, Æ(NSTORI^NÆ OPOWÆDÆ(B) (NDLQ STUDENTÆW ææ(B-æææ (NKURSÆW(B, (NQKÆ WIW^A@TX NÆMECXKU MOWU QK DRUGU ÆNOZEMNU(B.s)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ WIDANNQ(B.s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ AWTOR(B.s)E; (NnAW^ALXN)QÆ TEKSTIs)E